Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Απόλυτο αφεντικό ο Φάνης!!

Μέχρι και την άποψη του Φάνη Γκέκα ρωτούν στην Ακισαρσπόρ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay».

Απόλυτο αφεντικό ο Φάνης!
«Έλληνα Θεό» χαρακτηρίζουν στην Τουρκία τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος με τα γκολ έχει βοηθήσει την Ακισαρσπόρ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε πέντε παιχνίδια ο 34χρονος επιθετικός έχει πετύχει έξι γκολ και βοηθάει την ομάδα του με κάθε τρόπο να ξεχωρίσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όλα αυτά τα βλέπουν στη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου, η οποία – όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay – τους ενδιαφέρει η γνώμη του Λαρισαίου ακόμη και για τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη.

Συγκεκριμένα, στην Ακισαρσπόρ προτίθενται να προχωρήσουν σε τρεις με τέσσερις μεταγραφές και οι άνθρωποί της έχουν ενημερώσει σχετικά τον Γκέκα, ώστε και εκείνος να καταθέσει την άποψή του και η ομάδα να καταφέρει να κερδίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν πρέπει να αποκλείσουμε, μάλιστα, το ενδεχόμενο να μετακομίσει και άλλους Έλληνας στην Τουρκία και να γίνει συμπαίκτες με τον διεθνή φορ, ο οποίος κάνει… θραύστη στη γειτονική χώρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: