Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Προς «διαζύγιο» με Μπονγκ!

Πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους βρίσκονται ο Ολυμπιακός με τον Γκαετάν Μπονγκ. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Προς «διαζύγιο» με Μπονγκ
Δεν εξελίχθησαν τα πράγματα όπως περίμεναν στον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Γκαετάν Μπονγκ.

Ο Καμερουνέζος μπακ αποκτήθηκε ως αντι-Χολέμπας την περσινή σεζόν, αλλά ο διεθνής άσος έμεινε στους Πειραιώτες και, παρότι ο Μίτσελ έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Αφρικανό, τελικά με τις εμφανίσεις του έμεινε στον πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολόγιζε τον 26χρονο αμυντικό από το καλοκαίρι, όμως έμεινε στην ομάδα και μετά την απόκτηση του Μασουακού δεν έχει καταφέρει να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει φανέλα βασικού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ήδη έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στην πλευρά του Μπονγκ με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας, ώστε να λυθεί κοινή συναίνεση η συνεργασία τους.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο ατζέντης του παίκτη, Νταβίντ Βαντιέρ, παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να βρει μία λύση που να συμφέρει και τις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, ο Αφρικανός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε Γαλλία, Αγγλία ή Βέλγιο, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πελέ

Στην ίδια κατηγορία με τον Μπονγκ ανήκει και ο Πελέ, τον οποίο ο Μίτσελ δεν έχει δείξει να εμπιστεύεται από τον περασμένο Γενάρη, όταν και αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη (που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις).

Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Καμερουνέζο, η πλευρά του Πορτογάλου δεν δείχνει να «καίγεται» για τη λύση της συνεργασίας τους και εμφανίζεται διατεθειμένη να… καθίσει στο συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το 2017 (με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ).

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι και σε αυτή την περίπτωση θα βρεθεί μία κοινή λύση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: