Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ανατροπή χάρη στις… αλλαγές!

Εκμεταλλευόμενος τις μαζεμένες αλλαγές της Κέρκυρας, ο Παναιτωλικός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ κι επικράτησε με 2-1 στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 70’ ο Άλβες.

Ανατροπή χάρη στις… αλλαγές
Κέρκυρα και Παναιτωλικός είχαν τις απουσίες τους για τη μεταξύ τους αναμέτρηση, ωστόσο κόντρα σε αυτές -συν του ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι Φαίακες άλλαξαν σχεδόν όλη την ενδεκάδα- οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1.

Με το σκορ υπέρ τους πήγαν στην ανάπαυλα οι γηπεδούχοι (6’ Ομπράντοβιτς), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγρινίου ανέβασε τον ρυθμό της και ολοκλήρωσε την ανατροπή (53’ Κάπελ, 70’ Άλβες).

Δυνατά μπήκαν στον αγώνα οι Φαίακες, οι οποίοι μάλιστα άνοιξαν αρκετά νωρίς το σκορ (6’), με εξαιρετικό γκολ του Νεμάνια Ομπράντοβιτς. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι Αγρινιώτες ανέβασαν τον ρυθμό τους, αλλά δεν κατάφεραν ουσιαστικά ποτέ να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ.

Κάτι που αντιστράφηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε εννέα μαζεμένες αλλαγές, γεγονός που ώθησε τους φιλοξενούμενους στην ανατροπή του εις βάρους τους σκηνικού. Αρχικά στο 53’ ο Λεάντρο Κάπελ, έφερε το ματς στα ίσα και στην συνέχεια, ο Αντρέ Άλβες «έγραψε» το τελικό 2-1 στο 70’.

Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Καϊκούτ, Ρόχας, Γκόμες, Σαμπάτ, Καρντόζο, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κανακούδης.

Στο Β' μέρος: Κρητικός, Βλάχος, Ντιμιτρόφσκι, Μαρκόφσκι, Γεωργακόπουλος, Μπόρχα, Καραγιαννίδης, Ζορμπάς, Κουτζαβασίλης

Παναιτωλικός: Ράφαελ (89΄Κολοβούρης), Μπεχαράνο (60? Κουτρουμάνος), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν (73? Ρουμπουλάκου), Καλογέρης (85? Χαντάκιας), Κόρμπος (73΄Κωνσταντινόπουλος), Φωτάκης (35? Κάπελ, 89΄Ζαρκάδας), Μαρτίνες (79? Μήλιος), Βιγιαφάνιες (46? Βασιλείου), Μορένο (46? Άλβες).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: