Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Το… μήνυμα και το δώρο του Μελισσανίδη!

Πάθος, ψυχή και νίκες ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το προπονητήριο στα Σπάτα. Τι δώρο τους έκανε ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης...

Το… μήνυμα και το δώρο του Μελισσανίδη
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ πριν τη σημερινή προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Παναιγιάλειο για τη Football League.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θέλησε να επισημάνει τη σημασία που έχει για την ομάδα η κατάκτηση της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και τους ζήτησε να παίζουν με πάθος και ψυχή σε κάθε παιχνίδι.

«Ξεκινάει το πρωτάθλημα και είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε δυνατά. Ξέρετε ποιοι είναι οι στόχοι μας και τι περιμένει από εσάς ο κόσμος και θέλω να αγωνίζεστε με ψυχή και πάθος κάθε Κυριακή», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο ματς της πρεμιέρας:

«Πάμε μόνο για τη νίκη αύριο. Να ξεκινήσουμε όπως πρέπει και να δείξουμε σε όλους ποιοι είμαστε. Να ξέρετε πως θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι κι αν χρειαστείτε. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, για να φέρουμε την ομάδα γρήγορα εκεί που ανήκει», κατέληξε.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν πήγε στο προπονητήριο των Σπάτων με άδεια χέρια, καθώς προσέφερε ως δώρο σε κάθε παίκτη από ένα ρολόι που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τα 90 χρόνια του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: