Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Μπάγεβιτς: «Άνοδος και… δεν το συζητάμε»

Αυτονόητο στόχο της ΑΕΚ αποτελεί η άνοδος, όπως ξεκαθάρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σημειώνοντας, ωστόσο, πως ο δρόμος προς τη Σούπερ Λίγκα δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Μπάγεβιτς: «Άνοδος και… δεν το συζητάμε»
Η ΑΕΚ παίρνει το δρόμο της επιστροφής για τη Σούπερ Λίγκα σήμερα ξεκινώντας την προσπάθειά της στη Football League απέναντι στον Παναιγιάλειο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν σαφής για τον αυτονόητο στόχο της ομάδας, αλλά προειδοποίησε πως τίποτα δεν θα χαριστεί στην ομάδα του.

«Η άνοδος είναι μονόδρομος, δεν το συζητάμε αυτό. Κι όχι μόνο η άνοδος, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει για εμάς», τόνισε στη Real News ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Μιλώντας για το τι περιμένει την ομάδα του στην κατηγορία, είπε: «Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίζουν δυνατά και θα θέλουν πάντα να μας κερδίζουν, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Ναι μεν καθυστέρησε να αρχίσει η λίγκα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να μας απασχολεί. Στόχος δικός μας είναι κάθε φορά να είμαστε αυτοί που πρέπει και να φεύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Η συμπαράσταση του κόσμου δεν έλειψε ποτέ στην ΑΕΚ. «Ήταν συνεχώς δίπλα μας, στην προετοιμασία, στα φιλικά, παντού, όπου κι αν παίζαμε. Με τέτοιο κόσμο η ΑΕΚ δεν έχει ποτέ να φοβάται τίποτα και κανέναν. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, το γνωρίζουμε, αλλά με τέτοια υποστήριξη παίρνουμε δύναμη και πηγαίνουμε μπροστά», τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όσο για το ρόστερ της «Ένωσης», έχει την πεποίθηση πως έχει τις δυνατότητες να φέρει σε πέρας το στόχο που έχει τεθεί. «Έγιναν πολλές μεταγραφές και είναι αλήθεια ότι ήρθαν καλοί παίκτες, με ποιότητα και τεχνική, αν και στο πρωτάθλημα νομίζω ότι πολλές φορές θα μετρούν περισσότερο η δύναμη και το πάθος παρά οι ντρίπλες. Αν δούμε πάντως πως λείπει κάτι, υπάρχει ο Ιανουάριος για να το καλύψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: