Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Αναστασίου: «Βελτιωνόμαστε»

Καλύτερο περιμένει στην συνέχεια τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ. «Σήμερα ήμασταν σοβαροί», ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχουμε πολλές δυνατότητες».

Αναστασίου: «Βελτιωνόμαστε»
Ο Γιάννης Αναστασίου σχολιάζοντας το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Μπασακσεχίρ, όπου η ομάδα του νίκησε με 1-0, σχολίασε πως ποτέ δεν βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα από ένα ματς, αλλά επισήμανε κάποια πράγματα για την ομάδα του. Μεταξύ αυτών ότι οι «πράσινοι» ήταν σοβαροί κόντρα στους Τούρκους και πως είναι αναγκαία η συγκέντρωση και η δουλειά σε αυτό το επίπεδο, όπως και ότι περιμένει βελτίωση από εδώ και πέρα.

«Πάντα σε ένα παιχνίδι μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι είδαμε πολλά νέα παιδιά και ήταν σημαντικό να δούμε πως λειτουργούν. Δουλέψαμε κάποια πράγματα τη βδομάδα που μας πέρασε και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο την επόμενη εβδομάδα. Το σημαντικό είναι ότι παρουσιαστήκαμε σοβαροί, κάναμε αυτά που έπρεπε και νομίζω ότι σαν ομάδα έχουμε πολλές δυνατότητες. Το σημαντικό είναι ότι όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι αγωνιζόμενοι σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε. Δεν φτάνει ένας μήνας ή ένας χρόνος δουλειάς. Είναι σημαντικό για όλα τα παιδιά να αντιληφθούν αυτό το πράγμα», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για την διάθεση των παικτών του: «Σήμερα ήμασταν σοβαροί. Δουλέψαμε κάποια πράγματα την περασμένη εβδομάδα. Όπως είπα και στο αεροδρόμιο θα πρέπει να γυρίσουμε στα βασικά. Στη φιλοσοφία μας και σε αυτά που είχαμε από την αρχή ως παιχνίδι. Σιγά, σιγά η ομάδα αυτή θα βελτιώνεται και θα γίνεται καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: