Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

«Υψηλότερες απαιτήσεις για εμάς φέτος»

Ματς για να βρει ρυθμό η Κηφισιά ενόψει της συνέχειας της Α1, θεώρησε αυτά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. «Υψηλότερες απαιτήσεις για εμάς φέτος», υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΝΚ.

«Υψηλότερες απαιτήσεις για εμάς φέτος»
Αναμφίβολα, οι δύο πρώτες αγωνιστικές (1η με Παναθηναϊκό και 2η με Ολυμπιακό) δε θα μπορούσαν να είναι χειρότερες για την Κηφισιά, η οποία όμως θεωρεί ιδανικά αυτά τα ματς για να βρει ρυθμό, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο τεχνικός της ΑΕΝΚ υποστήριξε πως η ομάδα του έχει μεγαλύτερες βλέψεις έπειτα την περυσινή εξαιρετική σεζόν στην Α1, ενώ επισήμανε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Οι απαιτήσεις για την ομάδα μας έχουν μεγαλώσει φέτος μετά την εικόνα που δείξαμε πέρσι και την πορεία που κάναμε. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία χωρίς να έχουμε φτάσει στο 100% αυτού που θέλουμε να παίξουμε, όμως θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα πρώτα μας παιχνίδια να βρούμε ρυθμό ώστε να ξεκινήσουμε αποτελεσματικά το πρωτάθλημα. Θέλουμε στα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να καταφέρουμε να βρούμε ρυθμό ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια με αντιπάλους που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς.

Θεωρώ πως φέτος θα έχουμε περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η επιστροφή της ΑΕΚ, η ισχυροποίηση του Άρη που θα έχει πλέον και ξένους παίχτες και η ενίσχυση των περισσοτέρων ομάδων, δυναμώνει το πρωτάθλημα και το κάνει πολύ πιο ανταγωνιστικό και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στα παιχνίδια.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές προπονητές και τους ανθρώπους του χώρου να έχουν υγεία και το σημαντικότερο να τελειώσουμε τη χρονιά χωρίς προβλήματα είτε αυτά είναι οικονομικά είτε θέματα βίας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: