Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Επέστρεψε στις νίκες η Κηφισιά!

Μετά από 3 φιλικά που έμεινε μακριά απ’ τη νίκη η Κηφισιά, με τον Γιάννη Μαντέκα στη σύνθεσή της, επικράτησε του Παμβοχαϊκού 3-1 σε ένα απ’ τα τελευταία τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Επέστρεψε στις νίκες η Κηφισιά
Άνετη νίκη με 3-1 σετ πανηγύρισε η Κηφισιά επί του Παμβοχαϊκού σε φιλικό προετοιμασίας στο Ζηρίνειο, μια βδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη, με τον Γιάννη Μαντέκα να μπαίνει στο τρίτο σετ, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 3-0, ενώ οι δύο προπονητές συμφώνησαν να παίξουν ένα ακόμα, που κατέκτησε η ομάδα της Βόχας.

Κώστας Αρσενιάδης και Γιάννης Κλαρούδας δοκίμασαν αρκετά σχήματα στο ματς, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Τα σετ: 3-1 (30-28, 25-18, 25-18, 19-25)

Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Ρουμελιωτάκης, Νικολάκης, Γιοβάνοβιτς, Παπαγγελόπουλος, Σουλτανόπουλος, Φερέρα / Ταμπουρατζής (λ), Μαντέκας, Κυπριανός, Κόβαλτσουκ, Σούρδι.

Γ.Α.Σ.ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Κλαρούδας): Τερζής, Νέμεθ, Κανέλλος, Σαρικεϊσογλου, Τσουκ, Βούλιν / Ζήσης (λ), Δρογκάρης, Ασπιώτης, Στεβάνοβιτς, Παπαδόπουλος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: