Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Νίκη-σαν οι… άλλοι!!

Δεν ήταν επιτυχές το ανεπίσημο ντεμπούτο του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της Νίκης Βόλου, αφού ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που σε φιλικό παιχνίδι επικράτησε με σκορ 1-0.

Νίκη-σαν οι… άλλοι
Την ευκαιρία να διατηρήσουν τις ομάδες τους σε αγωνιστικό ρυθμό αλλά και να δοκιμάσουν νέα πρόσωπα είχαν οι προπονητές Νίκης Βόλου και Πανθρακικού στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό.

Ειδικά, για τους γηπεδούχους αυτή ήταν και η παρθενική παρουσία του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της ομάδας, που όμως δεν συνδυάστηκε με νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 1-0 με κεφαλιά-γκολ του Γιακουμάκη στο 75’, ενώ δοκάρι είχαν στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 19’ με εκτέλεση φάουλ του Μποντιγκαράι.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τζαναβάρας): Ταϊρης (65΄ Ταμπάκης), Μαρινάκης (60΄ Αργυρίου), Τσουκάνης, Μαχλελής, Καρασαλίδης (60΄ Κανταρτζής), Κοτσαρίδης (46΄ Μέτσε), Κυζιρίδης (80΄ Αναστασόπουλος), Ροτζέριο, Νικλητσιώτης (60΄ Σκούρτης), Σταμπολζίεφ (77΄ Σωτηράκος), Τζιώρας (73΄ Κορέτα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης (60΄ Στρατηλάτης), Νικολακάκης, Κώτσιος (46΄ Τομάς), Κονέ, Ορτέγκα, Μάντζιος (46΄ Σότελο), Μπορνταγκαράι, Γεωργιάδης (46΄ Πρόγιτς), Γκόμεζ, Ζήτο, Σάντσεζ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: