Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Οι κορυφαίοι της Premier League!!

Με το τέλος των πρώτων επτά αγωνιστικών το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι έχει την τιμητική της αλλά αξίζει να δούμε ποιοι έχουν καταφέρει να σπάσουν την «μπλε» κυριαρχία.
Η κυριαρχία της Τσέλσι, η πάντα σταθερή Σίτι και η κακή πορεία της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ είναι τα γενικά χαρακτηριστικά της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και σήμερα. Η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων είναι πάντα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει κάποιος έναν πρώτο απολογισμό για αυτούς που ξεχωρίζουν και με τη βοήθεια της DailyMail σας τον παραθέτουμε.
ADVERTISEMENT
Αυτή που ξεχωρίζει φέτος είναι η Τσέλσι και αυτό φαίνεται στην αξιολόγηση των καλύτερων παικτών του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Τέσσερις ακόμα ομάδες έχουν καταφέρει να έχουν παίκτη μέσα στην κορυφαία ενδεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι αξιολογήσεις γίνονται με βάση έξι παραμέτρους για να βγουν τελικά οι καλύτεροι. Νικηφόρες εμφανίσεις, απόδοση του παίκτη , εμφανίσεις, γκολ, ασίστ και να μην έχει δεχτεί γκολ (για τους τερματοφύλακες).
Σύμφωνα με τις επίσημες αξιολογήσεις παικτών του Αγγλικού πρωταθλήματος τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Τερματοφύλακας: Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι), Βαθμολογία 86
Ο Βέλγος τερματοφύλακας επέστρεψε μετά το αγροτικό του στην Ισπανική Λίγκα για να πάρει τη θέση βασικού τερματοφύλακα στην Τσέλσι και να στείλει τον Τσεχ στον πάγκο. Ο Κουρτουά έχει κάνει 14 σημαντικές εμφανίσεις στις επτά εμφανίσεις του μέχρι σήμερα βοηθώντας την Τσέλσι να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αμυντικός : Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Βαθμολογία 116
Όσοι έχουν παρακολουθήσει την Τσέλσι τον βάζουν στην ίδια κατηγορία με τους σταρ της ομάδας. Πραγματικός «ογκόλιθος» στα μετόπισθεν ο 24χρόνος Ισπανός έχει κερδίσει 24 τάκλιν, έχει καθαρίσει 31 φάσεις και έχει 14 κλεψίματα στις επτά μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Αμυντικός : Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Βαθμολογία 138
Ο πιο υψηλά βαθμολογήμενος αμυντικός της λίγκας σύμφωνα με την επίσημη αξιολόγηση. Σχεδόν απροσπέλαστος στην άμυνα των «μπλε». Είναι ολοκληρωμένος αμυντικός που όχι μόνο διαπρέπει στα αμυντικά του καθήκοντα αφού έχει 28 σωτήριες επεμβάσεις, 18 κερδισμένα τάκλιν αλλά επίσης 16 σέντρες, 11 ντρίμπλες και έχει σκοράρει και δύο φορές.

Αμυντικός : Γκάρι Κάχιλ (Τσέλσι), Βαθμολογία 112
Άλλος ένας από την άμυνα της Τσέλσι. Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις από πέρυσι έχοντας καθαρίσεις 42 φορές τη μπάλα και έχοντας 8 μπλοκς.

Αμυντικός : Ράιαν Μπέρτραντ (Σάουθαμπτον), Βαθμολογία 128
Χαλάει την μπλε άμυνα. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Σαουθαμπτον είναι πολύ θετικός συμβάλλοντας στην τρίτη θέση που που κατέχει η ομάδα του στον βαθμολογικό πίνακα. Τρέχει πολύ καλά ολόκληρη την πλευρά γι αυτό και στους αριθμούς του δεσπόζουν οι 29 σέντρες. Επίσης έχει και ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Μέσος : Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Βαθμολογία 188
Ο άνθρωπός των μεγάλων παιχνιδιών. Το ταλέντο του είναι τεράστιο και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι οπαδοί της ομάδας του που τον λατρεύουν. Είναι ο πιο υψηλά βαθμολογημένος μέσος έχοντας 325 πάσες από τις οποίες οι 296 είναι επιτυχημένες. Έχει επίσης δύο ασίστ και έχει σκοράρει δύο φορές.

Μέσος : Σεσκ Φάμπρεγκας (Τσέλσι), Βαθμολογία 176
Βρήκε την υγεία του στην Τσέλσι. Επέστρεψε στον παλιό καλό του εαυτό. Μετράει επτά ασίστ μέχρι σήμερα, περισσότερες από είχε οποιοσδήποτε στην Τσέλσι ολόκληρη την περυσινή σεζόν. Έχει 511 ακριβής μεταβιβάσεις σε 569 προσπάθειες.

Μέσος : Γκίλφι Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Βαθμολογία 168
Ο Ισλανδός μέσος έχει αναγεννηθεί από όταν έφυγε από την Τότεναμ. Πέρα από όλες τις προσδοκίες κάνει πολύ καλή σεζόν . Έχει βοηθήσει στο να βρίσκεται η ομάδα του στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συμμετοχή σε επτά από τα δέκα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα του.

Μέσος : Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Βαθβμολογία 172
Μπορεί η ομάδα του να έχει απογοητεύσει ο Στέρλινγκ όμως καταφέρνει και ξεχωρίζει. Έχει 38 επιτυχημένες ντρίπλες έχει 172 πετυχημένες πάσες σε σύνολο 187 προσπαθειών. Το πιο σημαντικό στοιχείο πάντως είναι ότι έχει σκοράρει τρία γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ σε μια Λίβερπουλ που έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο να πετύχει τέρμα.

Επιθετικός : Σέρχιο Αγκουέρο ( Μάντσεστερ Σίτι), Βαθμολογία 166
Μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει έχοντας πετύχει 5 γκολ μέχρι τώρα κρατώντας την ομάδα του σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Επιθετικός : Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι), Βαθμολογία 287
Απίστευτη προσαρμογή για τον Ισπανό επιθετικό στην Αγγλία. Φυσικά και είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη βαθμολογία μέχρι σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ αφού σκοράρει ακατάπαυστα κάνοντας τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτηση του να φαντάζουν λίγα. Έχει πετύχει εννιά γκολ και φυσικά είναι βασικός συντελεστής στην θέση της ομάδας του στον βαθμολογικό πίνακα.


*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: