Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Έμειναν σε ρυθμό για… καλό σκοπό!

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσαν Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη, προκειμένου να διατηρηθούν σε ρυθμό στη διακοπή του πρωταθλήματος. Στο 0-0 το ντεμπούτο του Λουτσέσκου στον πάγκο των Ακριτών.

Έμειναν σε ρυθμό για… καλό σκοπό
Γκολ δεν είχε, αλλά είχε… καλό σκοπό το φιλικό που έδωσαν Πανθρακικος και Skoda Ξάνθη προκειμένου να κρατηθούν σε ρυθμό, στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο ομάδες έδωσαν την αναμέτρηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής και αφιερώθηκε στη μνήμη του Σάββα Κεκλίκογλου, με τα έσοδα να διατίθενται απ’ τον Πανθρακικό στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Στα αγωνιστικά, Πανθρακικός και Ξάνθη είχαν από ένα δοκάρι, με το αποτέλεσμα να είναι 0-0 στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ραζβάν Λουτσέσκου στο πάγκο των Ακριτών.

Στο 42’ ο Ιγκόρ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου, με σουτ, ενώ στο 70’ ο Λισγάρας έχασε τρομερή ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του σταμάτησε επίσης στο δοκάρι.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης (46΄ Αθανασιάδης), Παπαγεωργίου (57΄ Ζδράβος), Έμποου, Χρήστου, Σερφλα, Λαδάκης (57΄ Μεχία), Οκάτσι (57΄ Τριανταφυλλάκος), Χασομέρης (81΄ Φραγκούλης), Ντιγκινί (68΄ Αράμπα), Τζάνης (57΄ Πέρεζ), Ιγκόρ (46΄ Κάσες).

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (61΄ Αναστασόπουλος), Μπαξεβανίδης (46΄ Μπέρτος), Γουάλας, Ομπόντο (46΄ Παπαστεριανός), Βασιλακάκης (46΄ Φλίσκας), Κλέιτον (71΄ Ορφανίδης), Καπετάνος (61΄ Μπαρέτας), Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρενάν (78΄ Λαζαρίδης), Σολτάνι (46΄ Ράνος). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: