Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Μανωλάς: «Δεν στεκόμαστε στην… αποβολή»

Νωρίς-νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια έπρεπε να πάρει ο Χετεμάι (σε δύο περιπτώσεις) όπως υποστήριξε ο Κώστας Μανωλάς. «Αξίζαμε τη νίκη, πιστεύω θα την πετύχουμε με τη Βόρειο Ιρλανδία» πρόσθεσε.

Μανωλάς: «Δεν στεκόμαστε στην… αποβολή»
Ναι μεν δεν στέκεται στις δύο περιπτώσεις που ο Χετεμάι έπρεπε να αποβληθεί -όπως δήλωσε- ωστόσο είναι αλήθεια πως ο Κώστας Μανωλάς περίμενε να δει τον Φινλανδό αντίπαλό του να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες (στα δύο σκληρά του μαρκαρίσματα).

Ο αμυντικός της Ρόμα αναφέρθηκε στο... νέο αίμα που έβαλε ο Ρανιέρι στην Εθνική και τόνισε πως πλέον δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία, πέραν της νίκης.

«Στην πρώτη φάση ήταν απευθείας αποβολή για τον Χέτεμαϊ, αλλά και στην επόμενη δέχθηκα μια αγκωνιά στην μύτη, με τον διαιτητή να μην δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Θα μπορούσε μια αποβολή να τους στοιχίσει το ματς. Δεν στεκόμαστε εκεί όμως…» είπε αρχικά ο διεθνής στόπερ και συμπλήρωσε:

«Έπρεπε να κερδίσουμε είτε με 11 οι αντίπαλοί μας, είτε με 10. Με μια ευκαιρία ουσιαστικά πέτυχαν γκολ και έγινε αυτό το 1-1. Δεν είναι εύκολα έδρα η Φινλανδία, ήταν σκληρό το παιχνίδι, ήρθαμε για να κερδίσουμε, αλλά τουλάχιστον πήραμε τον πόντο. Αξίζαμε πάντως τη νίκη».

Για το… νέο αίμα που έδειξε η Εθνική απόψε: «Είναι παίκτες που έχουν αρκετές παραστάσεις, δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν εδώ. Το ‘χουν κάνει και σε πιο δύσκολες καταστάσεις. Έπαιξαν καλά και φάνηκε πως η Εθνική έχει μέλλον».

Και στο τέλος έδωσε το… στίγμα του για το επόμενο ματς με τη Βόρειο Ιρλανδία (14/10): «Θέλουμε μόνο νίκη. Πρώτα ο Θεός να πάνε
όλα καλά και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: