Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

«Ενωμένοι» για τη νίκη!

Κάλεσμα στους φιλάθλους του ΚΑΟΔ έκαναν οι Κώστας Μέξας και Γκι Μαρκ Μισέλ ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας της Α1 ενάντια στα Τρίκαλα. «Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», ήταν τα λόγια του Γάλλου σέντερ.

«Ενωμένοι» για τη νίκη
Στόχος του ΚΑΟΔ ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 είναι η σωτηρία, γεγονός που κάνει την εντός έδρας πρεμιέρα του συλλόγου ενάντια στα Τρίκαλα ιδιαίτερα σημαντική, όπως υποστήριξε ο Κώστας Μέξας.

«Καταρχήν να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες. Εμείς ξεκινάμε τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με την ομάδα των Τρικάλων, με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Η ομάδα μας θα πρέπει να δείξει αγωνιστική και πνευματική αντίδραση μετά από την ήττα στο κύπελλο και να βγάλει στο παρκέ ενέργεια και συγκέντρωση - ειδικά στην άμυνα - ώστε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα. Είναι νωρίς για όλες τις ομάδες και η άμυνα μας θα πρέπει να είναι η σταθερά μας. Ευελπιστούμε στην βοήθεια του κόσμου σε αυτή την δύσκολη πρεμιέρα», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του συλλόγου της Δράμας στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Όπως και ο προπονητής του, έτσι και ο Γκι Μαρκ Μισέλ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει τον ΚΑΟΔ να ξεκινήσει με το… δεξί.

«Ο αγώνας με τα Τρίκαλα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα σημαντικός και δύσκολος. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40 λεπτά και μέσω της άμυνας μας να βρούμε και επιθετικό ρυθμό. Η βοήθεια του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια θα είναι πολύ σημαντική και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Γάλλου σέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: