Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Έκτακτη Γ.Σ. στον Ηρόδοτο!!

Τους τρόπους με τους οποίους θα προστατέψουν την ομάδα τους, στην περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει την αποβολή της από τη Γ’ Εθνική και το Κύπελλο, καλούνται να βρουν οι διοικούντες τον Ηρόδοτο.

Έκτακτη Γ.Σ. στον Ηρόδοτο
Την ανησυχία της διοίκησης του Ηροδότου έχει προκαλέσει η φημολογία ότι η ΕΠΟ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποβάλει την ομάδα τους από τη Γ’ Εθνική, λόγω των τελευταίων και συνάμα σοβαρών εξελίξεων.

Εκείνο που προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας είναι ότι στο προσεχές Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα εισηγηθεί η αποβολή του κρητικού συλλόγου από τις διοργανώσεις που μετέχει, βασιζόμενη στο άρθρο 26 του πειθαρχικού κώδικα («σε περιπτώσεις ιδιαίτερης σοβαρής παράβασης του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ επιβάλλεται από το ΔΣ αποκλεισμός από διοργάνωση ή ανάληψη ανατεθείσης διοργάνωσης»).

Για αυτό τον λόγο οι διοικούντες αποφάσισαν να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή στις 18:00, αμέσως μετά το ματς με την Τριγλία Ραφήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Καλούνται τα μέλη και οι φίλαθλοι του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 12/10/2014 και ώρα 18:00 (αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας μας) στο Πολύκεντρο Νέας Αλικαρνασσού.

Θέμα: Λήψη αποφάσεων για την προστασία και το μέλλον του συλλόγου μας. Η παρουσία ΟΛΩΝ των φιλάθλων μας είναι καθοριστική και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Εκ του Δ.Σ.
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: