Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

«Να επιστρέψουμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει»

perrone
Ο Εμάνουελ Περόνε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή, τόνισε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.
Αναλυτικά:
«Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που περιμέναμε όλοι, μπορούμε να πούμε ότι επιτέλους αρχίζει το πρωτάθλημα. Εμείς στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σκληρά με τον προπονητή μας και τους συνεργάτες του, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι με τον Πιερικό, όπως και κάθε παιχνίδι δεν είναι εύκολο, γιατί όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον Ηρακλή που είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς σεβόμαστε τον Πιερικό και όλες τις ομάδες, αλλά δεν μας φοβίζει καμία. Μοναδικός στόχος κάθε αγωνιστική είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί και παράλληλα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιούμε τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο. Εχουμε καλό υλικό και με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις μπορούμε να πετύχουμε και τα δύο.
Θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας, οι οποίοι όλα τα χρόνια είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν. Να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και ενθουσιασμό και να είναι βέβαιοι ότι στο τέλος όλοι μαζί θα οδηγήσουμε τον Ηρακλή εκεί που πραγματικά ανήκει. Καλό πρωτάθλημα και πάντα νίκες για την ομάδα μας».    

Δεν υπάρχουν σχόλια: