Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Χαμόγελα για Καρέλη, αγώνας για Μέντες!!

Ενθουσιασμό προκάλεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού το χθεσινό γκολ που πέτυχε με την Εθνική Ελλάδας ο Νίκος Καρέλης. Αγώνα δρόμου για να προλάβει Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό ο Μέντες.

Χαμόγελα για Καρέλη, αγώνας για Μέντες
Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της επιστροφής του Παναθηναϊκού στις επίσημες υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη είχε ο Γιάννης Αναστασίου στο νικηφόρο (1-0) φιλικό με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία.

Οι «πράσινοι» για ένα ημίχρονο δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή απόδοση, όμως μετά το (τυχερό) γκολ του Ντίνα έδειξαν διάθεση να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάστηκε σίγουρος ότι η ομάδα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και σύντομα θα είναι ακόμα καλύτερη.

«Τρέχει» ο Μέντες

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για το χθεσινό ματς, ο Μέντες ένιωσε ένα τσίμπημα στη γάμπα, αμέσως σταμάτησε την προθέρμανση και έμεινε εκτός. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ένα τράβηγμα στη γάμπα και όλοι ελπίζουν να μην είναι θλάση.

Σίγουρα ο Ολλανδός μεσοαμυντικός θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Μπράβο Καρελάρα»!

Την ώρα που ο Νίκος Καρέλης σκόραρε για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι με την Φινλανδία, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δειπνούσαν στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες παρακολουθούσαν μέσω ίντερνετ την αναμέτρηση και πανηγύρισαν δεόντως το γκολ του συμπαίκτη του, λέγοντας «μπράβο Καρελάρα»!

Μάλιστα, στο «τριφύλλι» εκτιμούν ότι αυτό το τέρμα θα βοηθήσει και ψυχολογικά τον νεαρό άσο, ο οποίος από πέρσι δουλεύει σκληρά και τα αποτελέσματα της δουλειάς του φαίνονται στο γήπεδο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: