Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Όλα ανοιχτά…!!

Από τους πιο αμφίρροπους αγώνες της έκτης αγωνιστικής της VolleyLaeague αναμένεται να είναι αυτός ανάμεσα στον Παμβοχαϊκό και την Κηφισιά στο Βραχάτι.

Όλα ανοιχτά…
Η ομάδα του Βραχατίου, μετά την ήττα στην Ορεστιάδα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες στους εντός έδρας αγώνες, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα κοντά στην πρώτη προνομιούχο τετράδα που είναι και μεγάλος στόχος. Αντίπαλος η Κηφισιά, που παραδοσιακά είναι ανταγωνιστική στο Βραχάτι και στοχεύει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν την Παρασκευή από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ για την περίπτωση του Νέμεθ, καθώς υπήρχε η ανησυχία τιμωρίας του κι όλα είχαν αίσιο τέλος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο κεντρικός Μάκης Κανέλλος τόνισε πως: «Κάνουμε πολύ και σκληρή δουλειά με διπλές προπονήσεις και περιμένουμε η προετοιμασία μας να βγει στο γήπεδο. Η Κηφισιά είναι ιδιαίτερη ομάδα. Παίζει πολύ καλά, με καλή τακτική και λίγα λάθη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη συγκομιδή βαθμών κι, αν είναι δυνατόν, να μην έχουμε απώλειες. Τώρα, χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση από τον κόσμο, γιατί βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και με ένα "τρίποντο" θα αλλάξει και η ψυχολογία και θα βελτιωθεί η βαθμολογική μας θέση».

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Γιάννη Μαντέκα να μένει εκτός 12άδας, λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη έχει σερί νικών 4-0 και με νίκη θα εδραιωθεί για τα καλά εντός της πρώτης τετράδας.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, τόνισε πως: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, αλλά το πως θα παίξουμε καλύτερα. Στο τέλος, θα κάνουμε λογαριασμό. Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος. Ο Παμβοχαϊκός θέλει νίκη, αλλά κι εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η ομάδα μου προετοιμάστηκε καλά και στόχος είναι να συνεχίσουμε το σερί μας».

Σε έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, ο Παμβοχαϊκός προηγείται στις νίκες με 4-2. Στις τρεις αναμετρήσεις στο Βραχάτι, η Κηφισιά δεν έχει νίκη, αλλά η επικράτηση του Παμβοχαϊκού έρχεται δύσκολα (δύο φορές με 3-2 και μία φορά με 3-1 σετ).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: