Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ανακούφιση για Κλάους, πλήγμα με Κατσικά!

Ανάμικτα συναισθήματα στον ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή από το Μινσκ. Το αιμάτωμα του Στέφανου Αθανασιάδη δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο ο Γιώργος Κατσικάς υπέστη θλάση και θα λείψει για τρεις εβδομάδες.

Ανακούφιση για Κλάους, πλήγμα με Κατσικά
Γεμάτο ήταν το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, μετά την επιστροφή της ομάδας από το Μινσκ. Η νίκη επί της Ντιναμό έφερε χαμόγελα καθώς με νίκη απέναντι στην Γκινγκάμπ η ομάδα περνάει στους «32» του Europa, όμως ο Άγγελος Αναστασιάδης προβληματίζεται έντονα με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του.

Ευτυχώς, για τους ανθρώπους του «δικέφαλου του Βορρά», η κατάσταση του Στέφανου Αθανασιάδη δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ο διεθνής αμυντικός υπέστη ένα απλό αιμάτωμα στην προσπάθειά του για το δεύτερο γκολ και στάθηκε τυχερός αφού στο τσακ γλίτωσε το κάταγμα. Πλέον θα ακολουθήσει ιατροφαρμακευτική αγωγή έτσι ώστε να επιστρέψει το συντομότερο.

Τα δυσάρεστα έρχονται από το μέτωπο του Γιώργου Κατσικά. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα τεθεί και σε περίπου τρεις εβδομάδες και πάλι στην διάθεση του προπονητή του. Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που καταπονήθηκε από τον σκληρό αγωνιστικό χώρο, ακολούθησε συντηρητική θεραπεία και αγωγή.

Τέλος, ο Αναστασιάδης είδε τον Ρόμπερτ Μακ να συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς στο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ περιμένει άμεσα και την ενσωμάτωση των Μαντούρο και Ποζατζίδη στο κανονικό πρόγραμμα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: