Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Γρόλλιος: «Μεγάλη χαρά και δικαίωση»

O νομικός της ΚΑΕ Αρης Χρήστος Γρόλλιος έχει μεγάλο μέρος συνεισφοράς για τη θετική απόφαση υπέρ των κιτρίνων στο ΑΣΕΑΔ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο έγκριτος νομικός μιλώντας στο Metropolis 95.5 τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να περιμένουν το ακριβές σκεπτικό της απόφασης πριν πούμε οτιδήποτε. Σίγουρα αισθανόμαστε δικαιωμένοι σε μεγάλο βαθμό, υπήρχαν δύο σκέλη στη τιμωρία των τριών αγωνιστικών, αν δει κάποιος αναλυτικά την απόφαση. Οι θέσεις της ΚΑΕ Άρης και οι θέσεις που είχαμε σαν νομικοί. Ήταν άδικη η διακοπή και η δικαίωση μας αποτελεί μεγάλη χαρά για μας. Διορθώθηκε η κρίση των διαιτητών που ήταν ανένδοτη. Οι κανονισμοί λένε ότι θα γίνει η συνέχεια και με το ίδιο φύλλο αγώνα. Ελπίζω ότι ήταν μια κακή παρένθεση και μπορούμε να συνεχίσουμε ως έχουν. Δε μπορούμε να πούμε πολλά, θα πρέπει να δούμε και την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για βασικές παραμέτρους, πότε που και πως» τόνισε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν αποφάνθηκε ο ΕΣΑΚΕ για μηδενισμό και περίμενε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Είναι δικαίωση για μας η εξέλιξη αυτή και του αγώνα που κάναμε. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ είναι τελεσίδικη και θα πρέπει κάποιος να καταφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας. Άλλωστε, και οι φίλαθλοι των οργανωμένων του ΠΑΟΚ έλεγαν ότι πρέπει να συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά και η θέση των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε να κάνει με τη λογική του δικαίου».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: