Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Καρμέλο: «Είχα αποφασίσει να παίξω στους Σικάγο Μπουλς»

Μια "ανάσα" από τους Σικάγο Μπουλς έφτασε τον περασμένο Ιούλιο ο Καρμέλο Άντονι, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Καρμέλο: «Είχα αποφασίσει να παίξω στους Σικάγο Μπουλς»
Σε ντοκιμαντέρ του δικτύου του «Μάντισον Σκουεάρ Γκάρντεν», ο Καρμέλο Άντονι αποκαλύπτει το πόσο κοντά ήταν το προηγούμενο καλοκαίρι στο να υπογράψει με τους Σικάγο Μπουλς.

Μια κίνηση που έμοιαζε απόλυτα λογική, καθώς οι «Ταύροι» με τον Άντονι στις τάξεις τους, πιθανότατα θα ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ. Αντίθετα, όπως βλέπουμε και από τη φετινό ξεκίνημα των Νεοϋορκέζων με ρεκόρ 4-12, είναι πολύ πιθανό να μη συμμετάσχουν στα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως το είχε αντιληφθεί και ο 30χρονος σμολ φόργουορντ των Νικς. «Η σκέψη μου ήταν από την αρχή είτε να πάω στο Σικάγο, είτε να παραμείνω στη Νέα Υόρκη. Η κατάσταση στους Μπουλς με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων. Έψαχναν κάποιον σαν εμένα να έρθει και να τους οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο. Ήταν μια τέλεια κατάσταση για μένα στο Σικάγο».

Όμως, το άγνωστο της ζωής σε μια νέα πόλη, τον προβλημάτισε και "έγειρε την πλάστιγγα" υπέρ της παραμονής στο «Μεγάλο Μήλο» ύστερα από 13 μέρες συζητήσεων. «Έπρεπε να σκεφτώ την εγκατάστασή μου στην πόλη του Σικάγο. Θέλω να ζήσω εκεί και να αφήσω ότι έχω "χτίσει" στη Νέα Υόρκη; Ωστόσο, υπήρξε κάποια στιγμή που είχα αποφασίσει πως θα παίξω στους Σικάγο Μπουλς».

Μάλιστα, ο μάνατζερ του, Μπέι Φραζίερ, αναφέρθηκε στη χρονοβόρα διαδικασία απόφασης του επόμενου προορισμού στην καριέρα του. «Έπεφτε το βράδυ στο κρεβάτι αποφασισμένος πως θα πάει στο Σικάγο και ξυπνούσε το πρωί, έχοντας αλλάξει γνώμη για να παραμείνει στη Νέα Υόρκη και μετά ξαναεπέστρεφε το δίλημμα».

Για τις προτάσεις των Χιούστον Ρόκετς και Ντάλας Μάβερικς, εκμυστηρεύτηκε πως τις απέρριψε γρήγορα, καθώς η ζωή στον αμερικανικό νότο δεν του ταίριαζε καθόλου.

Επίσης, αναφερόμενος στην πρόταση των Λέικερς, παρότι χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την προοπτική να αγωνιστεί στο πλάι του Κόμπε Μπράιαντ, θεώρησε πως ήταν παρόμοια κατάσταση με αυτή των Νικς, γι’ αυτό και την απέρριψε.

Ο ίδιος ο Καρμέλο Άντονι πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη Νέα Υόρκη, όπως και τον ένα χρόνο στο Πανεπιστήμιο του Σίρακιουζ και πάντοτε ήθελε να επιστρέψει στα μεγάλα φώτα της αμερικανικής μεγαλούπολης. «Είναι μόνο λίγοι άνθρωποι σε κάθε τομέα που είναι φτιαγμένοι για τη Νέα Υόρκη και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Θέλω να αλλάξω την επικρατούσα αντίληψη για τους Νικς και να κερδίσω εδώ στη Νέα Υόρκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: