Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Το αξιζουν αυτά τα παιδιά»

Το επιστέγασμα της σκληρής προσπάθειας που κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού απ' την αρχή της σεζόν, ήταν η αποψινή πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Το αξιζουν αυτά τα παιδιά»
Προσγειωμένος παρά την πρόκριση στην επόμενη φάση, περήφανος που «βγήκε» σε πρώτη φάση η σκληρή δουλειά που κάνουν οι παίκτες του και χωρίς να κάνει... μακροπρόθεσμα σχέδια εμφανίστηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το εισιτήριο του Παναθηναϊκού για το Top-16.

«Μια πολύ σημαντική νίκη γιατί προκριθήκαμε, αλλά ακόμα πιο σημαντική υπό την έννοια του πώς καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι αυτό. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε υπομονή και κυκλοφορία της μπάλας. Είμαι ικανοποιημένος που περάσαμε, αλλά το πιο σπουδαίο είναι πως αυτοί οι παίκτες αξίζουν αυτή την πρόκριση, δεδομένου της προσπάθειας που κάνουν απ' την αρχή της χρονιάς» είπε στο αρχικό του σχόλιο ο Μαυροβούνιος τεχνικός και συμπλήρωσε για το πού μπορεί να φτάσει το τριφύλλι:

«Όπως είπα και τις προάλλες, μας ενδιαφέρει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Προχωράμε, βλεποντας το κάθε ματς μόνο του, ελπίζοντας πως θα 'χουμε ανάλογη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: