Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Πολλή δουλειά για νίκη-χρυσάφι»

Τις δυσκολίες, αλλά τη σημασία μιας νίκης απέναντι στη Νέα Κηφισιά επισήμανε ο προπονητής των Τρικάλων, εν όψει του αγώνα του Σαββάτου στα… δυο στενά.

Φλεβαράκης: «Πολλή δουλειά για νίκη-χρυσάφι»
Μετά από τέσσερις σερί ήττες, τα Τρίκαλα θέλουν επιστροφή στις νίκες, αλλά το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο υποδεχόμενα τη Νέα Κηφισιά το Σάββατο (17:00), όπως δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.

«Βλέπουμε με σεβασμό την ομάδα της Κηφισιάς η οποία πλέον με το υλικό που διαθέτει κατατάσσεται στα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ όπως πλέον έχει διαμορφωθεί ο χάρτης. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να παλέψουμε ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλος και το τι ρόστερ διαθέτει και πρέπει να παλεύουμε για την νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο και να δώσουμε ότι έχουμε στο παρκέ και αμυντικά, και επιθετικά και με την βοήθεια του κόσμου να πάρουμε την νίκη. Το χαρακτηριστικό της Κηφισιάς πέρα από το ταλέντο και την αθλητικότητα των ξένων είναι η πολύ μεγάλη ποιότητα στους Έλληνες με παιδιά που έχουν διαγράψει μία μεγάλη πορεία και εντός και εκτός Ελλάδος. Χρειάζεται λοιπόν πολλή δουλειά από εμάς για 40 λεπτά σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου για μία νίκη που μπορεί να αποδειχτεί χρυσάφι», τόνισε ο προπονητής της ομάδας.

Ο γκαρντ των Τρικάλων, Μάριος Ματαλών, τόνισε από τη δική του πλευρά: «Παίζουμε σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1 που φέτος ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο. Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να φτάσουμε σε μία νίκη που θα μας δώσει άλλη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είχαμε αρκετά προβλήματα, αλλαγές στο ρόστερ αλλά όπως δείξαμε και στην Πάτρα αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματα μας. Στο παιχνίδι με την Κηφισιά καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία των φιλάθλων μας που σε κάθε αγώνα είναι ο 6ος μας παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: