Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

«Δένει» Δώνη και Καρέλη!!

Έτοιμος να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του είναι ο Χρήστος Δώνης, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται παράλληλα σε συζητήσεις και με την πλευρά του Νίκου Καρέλη.

«Δένει» Δώνη και ΚαρέληΤις επαφές με τους εκπροσώπους αρκετών ποδοσφαιριστών που ανήκουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, ώστε να προχωρήσουν οι επεκτάσεις ή οι ανανεώσεις των συμβολαίων τους, βρίσκεται ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ήδη οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον Νάνο και τον Τριανταφυλλόπουλο και σε λίγο καιρό θα υπάρξουν οι επόμενες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, είναι σε πολύ καλό δρόμο τα θέματα του Χρήστου Δώνη και του Νίκου Καρέλη.

Ο πρώτος αναμένεται να υπογράψει σύντομα την τριετή ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά τον δεύτερο, αν και ο διεθνής επιθετικός παρουσιάστηκε επιφυλλακτικός για να απαντήσει στην πρόταση που δέχθηκε, φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Παράλληλα, ο Βόκολος είναι σε συζητήσεις και για το θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ, αλλά δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, αφού το συμβόλαιό του είναι 800.000 ευρώ ετησίως (και ο Παναθηναϊκός με την Ντιναμό Μόσχας μοιράζονται 50/50 αυτό το ποσό).

Επίσης, προτεραιότητα αποτελεί και το θέμα του Μπεργκ αλλά και η αναπροσαρμογή των συμβολαίων του Ατζαγκούν, του Κλωναρίδη και κάποιων ακόμα ποδοσφαιριστών.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: