Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Φυτανίδης: «Στόχος η… αντεπίθεση»

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ατρόμητο η νίκη επί της Skoda Ξάνθης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε και ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Φυτανίδης: «Στόχος η… αντεπίθεση»
Τη σημασία που έχει για τον Ατρόμητο η αποψινή αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εξήγησε ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Ο έμπειρος στόπερ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς οι διακοπές κρύβουν… παγίδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φυτανίδης στο Novasports

«Μετά από μία ακόμη διακοπή το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Να βγάλουμε την ίδια ποιότητα και την ίδια ένταση στο παιχνίδι μας, να ισορροπήσουμε στην καλή μας απόδοση και να έρθουν περισσότερες νίκες και να πιάσουμε ακόμη ψηλότερα στάνταρ στην απόδοσή μας.

Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι για εμάς, για την αντεπίθεση που θέλουμε να κάνουμε μετά από κάποια αρνητικά πρωταθλήματα που μας πήγαν πίσω. Δεν ήταν τα αναμενόμενα και για τα οποία δεν είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε δουλέψει αρκετά το τελευταίο διαστήματα. Οι διακοπές είναι επικίνδυνες.

Μπορεί να χαλαρώσει ο ποδοσφαιριστής, μπορεί να δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις σε ένα σύνολο, οπότε θα προσπαθήσουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό.

Η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους αγώνες και την προπόνηση. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, να γίνουμε πιο γρήγοροι και να έχουμε καλύτερες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σιγά-σιγά αρχίζει η ομάδα να βρίσκει τα πατήματά της
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: