Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη»

Αναγκαία παρά την καλή βαθμολογική του θέση είναι για το Ρέθυμνο η νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών το Σάββατο στο «Μελίνα Μερκούρη».

Σκουρτόπουλος: «Μονόδρομος η νίκη»
Έχοντας τέσσερις νίκες στην Α1 και ήττες μόνο από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το Ρέθυμνο πραγματοποιεί αναμφίβολα καλή πορεία. Όμως δεν αρκείται σε αυτό και θέλει συνέχεια υποδεχόμενο τον Απόλλωνα Πατρών το Σάββατο (17:00), όπως τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Για μας η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να μπορέσουμε να εξαργυρώσουμε τη νίκη στην Ελευσίνα. Ο Απόλλων Πάτρας είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Πειθαρχημένη. Παίζει ωραίο μπάσκετ, με πολλά τρικ στην άμυνα. Έχει πολλά θετικά στοιχεία. Αν θέλουμε να επικεντρωθούμε σε κάτι, θα έλεγα ότι το περιφερειακό σουτ αποτελεί σημείο κλειδί για τον αντίπαλο. Όπως πάντα, ο ρυθμός είναι αυτός που καθορίζει ένα αποτέλεσμα. Αν καταφέρουμε να πάμε στην επίθεση σε γρήγορο τέμπο, που μας αρέσει, αλλά να είμαστε και πιεστικοί στην άμυνα, όπως πρέπει, προκαλώντας κάποια δυσλειτουργία στην ομάδα του Απόλλωνα νομίζω ότι θα είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε», τόνισε ο τεχνικός του Ρεθύμνου.

Ο γκαρντ των Κρητικών, Τσέισον Άλεν, είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εναντίον του Απόλλων Πάτρας μέσα στο «σπίτι» μας και πρέπει να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, χαρίζοντας τους μία ακόμα νίκη. Το «κλειδί» για το ματς θα είναι ο ρυθμός. Όποιος καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του θα είναι και αυτός που θα πανηγυρίσει τη νίκη. Ο αντίπαλος είναι πολύ σκληρός. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και αναμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το Ρέθυμνο Aegean βασίζεται πάντα σε όλους τους παίκτες του. Δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται στην «μέρα» του αλλά ότι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με στόχο το καλύτερο για την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: