Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Λουτσέσκου: «Μόνο εύκολο δεν είναι…»

Τις δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει η Skoda Ξάνθη στον αποψινό αγώνα με τον Ατρόμητο ανέλυσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Λουτσέσκου: «Μόνο εύκολο δεν είναι…» Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραδέχτηκε πως στο αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για τη Skoda Ξάνθη, ενώ μίλησε και για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το αν επηρέασε την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο Novasports για το παιχνίδι της Ξάνθη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

«Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι αρκετά ισορροπημένη και ξέρει να παίζει καλά την κόντρα επίθεση. Παίζει με συνοχή και εμείς θα πρέπει να είμαστε σε κάθε περίπτωση έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται να προηγείται από τα λάθη του αντιπάλου του και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό τον αγώνα.

Σίγουρα οι τρεις βαθμοί είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνε,. Ελπίζω στο καλύτερο. Παίζουμε στην έδρα του Ατρομήτου και κάτω από κάθε συνθήκη πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Από μία άποψη μπορεί να μας βοήθησε αυτή η διακοπή, αλλά εκείνο που είναι σημαντικό είναι να έχεις συνέχεια. Ήμασταν σε μία καλή στιγμή και η διακοπή δεν μας βοήθησε σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, στο διάστημα της διακοπής δουλέψαμε κάποια πράγματα περισσότερο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: