Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Σα Πίντο: «Δεν θέλαμε τη διακοπή…»

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή περιμένει από τον Ατρόμητο ο Ρικάρντο Σα Πίντο, όπως δήλωσε εν όψει του αγώνα με τη Skoda Ξάνθη την Κυριακή στο Περιστέρι.

Σα Πίντο: «Δεν θέλαμε τη διακοπή…»
Η διακοπή «πέτυχε» τον Ατρόμητο πάνω που έβρισκε ρυθμό μετά τη νίκη με 4-3 επί του Αστέρα Τρίπολης. Τώρα, περίπου τρεις εβδομάδες μετά, ο Ρικάρντο Σα Πίντο περιμένει από την ομάδα του να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

«Θέλουμε να παίξουμε. Δεν θέλαμε να σταματήσουμε μετά την τελευταία μας καλή εμφάνιση, αλλά υπήρχε αυτή η μεγάλη διακοπή. Όμως πιστεύω πως η ομάδα μου είναι δυνατή, κάναμε σκληρές προπονήσεις, έχουμε αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε στην κάμερα της Nova για τον αποψινό αγώνα με τη Skoda Ξάνθη.

«Η Ξάνθη έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και πολλούς γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί θα έρθουν για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και θα περιμένουν τα λάθη μας για να μας κάνουν τη ζημιά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να έχουμε υπομονή, γιατί κάποιοι αντίπαλοι μάς περιμένουν και δεν πρέπει να βιαζόμαστε», πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: