Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Βετούλας: «Επιτέλους πλήρεις»

Ανακουφισμένος που στον αγώνα με το Ρέθυμνο μετά από καιρό ο Απόλλων Πατρών θα είναι πλήρης εμφανίστηκε ο Νίκος Βετούλας.

Βετούλας: «Επιτέλους πλήρεις»
Μετά από καιρό πάνοπλος θα παραταχθεί ο Απόλλων Πατρών στον αγώνα του Σαββάτου με το Ρέθυμνο στο «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο (17:00), γεγονός που χαροποιεί, αλλά δεν φέρνει εφησυχασμό στον Νίκο Βετούλα.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουμε πλήρεις μετά από αρκετό καιρό, αφού βρισκόμαστε σε διαδικασία να μπουν ξανά στο κλίμα της ομάδας οι Μπατής και Σκορδίλης που έρχονται από τραυματισμούς. Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα πολύ σοβαρή που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και στηρίζεται στο γρήγορο παιχνίδι. Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια η αμυντική προσέγγιση είναι πολύ σημαντική στην εξέλιξη του αγώνα. Είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε έναν παίκτη. Έχει πολλά παιδιά που μπορούν να τραβήξουν στο σκοράρισμα κι αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Εμείς πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια που έχουμε για την εφαρμογή του πλάνου μας μέσα στο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε», ανέφερε ο προπονητής των Αχαιών.

Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας, Κέβιν Γκάλογουεϊ, είπε: «Είναι σημαντικό για εμάς προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας σαν ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι κλειδί θα είναι το τρανζίσιον στην άμυνα. Πρέπει να εμποδίσουμε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να βάλουν εύκολους πόντους στην επίθεση. Οι παίκτες του Ρεθύμνου είναι δυνατοί στα ριμπάουντ και βρίσκονται με μια πάσα σε θέση για σουτ. Εμείς πρέπει να τους παίξουμε έξυπνα στο μισό γήπεδο, να κερδίσουμε τα ριμπάουντ και να μην τους επιτρέψουμε να πάνε σε εύκολα καλάθια στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: