Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

«Επιβεβλημένο να παίξουμε καλά στα Τρίκαλα»

Η ήττα από την ΑΕΚ καθιστά επιτακτική την επιστροφή στις επιτυχίες για τη Νέα Κηφισιά στον αγώνα με τα Τρίκαλα.

«Επιβεβλημένο να παίξουμε καλά στα Τρίκαλα»
Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η Νέα Κηφισιά θέλει να ρεφάρει περνώντας νικηφόρα από τα Τρίκαλα, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης.

«Πολύ σημαντικό το ματς γιατί προερχόμαστε από άτυχο αποτέλεσμα και αυτό κάνει επιβεβλημένο το να μπορέσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που σαν φιλοσοφία αλλά και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους αρέσκονται να πηγαίνουν σε παιχνίδι υψηλού ρυθμού, οπότε ένα από τα κλειδιά είναι να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό να επιβάλουμε το δικό μας και να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν και στο σετ παιχνίδι να περιορίσουμε τους παίκτες που είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων των Τρικάλων και κυρίως οι Αμερικάνοι. Τα δυνατά τους σημεία είναι ο γρήγορος ρυθμός που προσπαθούν να επιβάλλουν, με εύκολα καλάθια που τους δίνουν ώθηση και παράλληλα αντλούν δύναμη από τον ενθουσιασμό που προκαλείται στους φιλάθλους και σίγουρα η ικανότητα ορισμένων παικτών στο ένας εναντίων ενός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα ατού των Τρικάλων άρα θα πρέπει να έχουμε αμυντική προσήλωση και στην επίθεση να έχουμε υπομονή, να βρούμε τις σωστές επιλογές και σουτ με καλές προϋποθέσεις που θα μας επιτρέψει να έχουμε υψηλό ποσοστό στην επιθετική μας παραγωγικότητα», ανέφερε.

Ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας, Νίκος Λιακόπουλος, είπε: «Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο γήπεδο μας το ματς στα Τρίκαλα είναι πολύ σημαντικό για μας και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για νίκη. Να καταφέρουμε να παίξουμε την άμυνα που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα και μέσα από την άμυνα να αντλήσουμε ενέργεια στην επίθεση ελέγχοντας και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η έδρα αποτελεί ένα από τα δυνατότερα σημεία των Τρικάλων. Ο κόσμος δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και σπρώχνει την ομάδα να παίζει γρήγορο μπάσκετ. Εμείς όπως είπα και πριν θα πρέπει να στηριχθούμε στην δυνατή μας άμυνα και να μην επιτρέψουμε στα Τρίκαλα να ανοίξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Εάν τα κάνουμε αυτά σε συνδυασμό με τον έλεγχο των ριμπάουντ και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: