Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Νίκησε… τον χρόνο ο Μάνταλος!!

Με τον Πέτρο Μάνταλο θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Πάτρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, προπονήθηκε την Παρασκευή και ο Δέλλας τον υπολογίζει ενόψει Παναχαϊκής.

Νίκησε… τον χρόνο ο Μάνταλος!
Το… πάλεψε και δικαιώθηκε ο Πέτρος Μάνταλος. Το πρόβλημα τραυματισμού-διάστρεμμα ποδοκνημικής- που αποκόμισε στο φιλικό-ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, δεν στάθηκε ικανό για να στερήσει από τον διεθνή μεσοεπιθετικό την συμμετοχή του στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Παναχαϊκή.

Έτσι, μετά την Πέμπτη, ο Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή κι ο Τραϊανός Δέλλας τον συμπεριέλαβε στους «εκλεκτούς» του για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Football League στην Πάτρα. Στην αποστολή της «Ένωσης» επέστρεψε και ο Νίκος Γεωργέας, ενώ μοναδικός παίκτης που δεν προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στα Σπάτα ήταν ο Άρης Σοϊλέδης.

Αναλυτικά: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πλατέλλας, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς και Φαγέ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στις 12.00 κι εν συνεχεία θα αναχωρήσουν για την Αχαΐα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: