Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ερωτηματικά για 11αδα και… δήμαρχο!!

Οι ενοχλήσεις του Ανάκογλου πονοκεφαλιάζουν τον Δέλλα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στην Επισκοπή. Στα άκρα οι σχέσεις με τον Άρη Βασιλόπουλο για το γήπεδο.

Ερωτηματικά για 11αδα και… δήμαρχο
Χωρίς και τρίτο βασικό παίκτη κινδυνεύει να παραταχθεί η ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα με την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ (18:00). Μετά τους Ντ’ Ακόλ και Αραβίδη, που έχουν τεθεί νοκ άουτ, πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Ανάκογλου, καθώς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο νεαρός μέσος συμπεριλήφθηκε μεν στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, φαβορί για τη θέση του είναι ο Ρόβας. Για τις υπόλοιπες θέσεις, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Ανέστης στο τέρμα, Μπακάκης και Πεταυράκης στα άκρα της άμυνας, Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος ή Σαρρής στόπερ, Κορδέρο αμυντικό χαφ, Πλατέλλας και Μπαρμπόσα στα άκρα, με τον Μάνταλο πίσω από τον Μπρέτσεβιτς.

Στα άκρα με Βασιλόπουλο

Την ώρα που η χθεσινή συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας αποτέλεσε ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση σχετικά με την υψομετρική μελέτη και τα έγγραφα που απαιτούνται για την έκδοση οικοδομικής άδειας, οι σχέσεις με τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο είναι σε οριακό σημείο. Ο τελευταίος συνεχίζει να προβάλει δημοσίως ενστάσεις για την «Αγια-Σοφιά» και να διατείνεται πως δεν ήταν ενήμερος για την προσφυγή 17 πολιτών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Ωστόσο ήρθε να τον «αδειάσει» ένας από τους προσφεύγοντες, ο Γιάννης Ζαμπετάκης, που ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Άρη Βασιλόπουλου στις δημοτικές εκλογές. Με επιστολή του τονίζει ξεκάθαρα πως τον είχε ενημερώσει για την προσφυγή και τον κάλεσε να πάρει επιτέλους σαφή θέση για το γήπεδο.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τη χθεσινή συνάντηση, αλλά είναι άγνωστο αν τελικά θα υπάρξει προσεχώς ραντεβού με ανθρώπους της «Δικέφαλος 1924» ή της Ερασιτεχνικής και φαίνεται πως στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πάντως στην ΑΕΚ εξακολουθούν να τονίζουν πως από τη στιγμή που όλα έχουν γίνει νόμιμα και πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια, κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την υλοποίηση του οράματος της «Αγια-Σοφιάς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: