Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Χώσιμο» διοίκησης στους παίκτες!!

Στη… σέντρα έβγαλε τους παίκτες η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ήττα στα Ψαχνά, κατηγορώντας τους «κυανόλευκους» για ανεπάρκεια και δεσμεύτηκε για άμεσες αλλαγές.

«Χώσιμο» διοίκησης στους παίκτες!
«Χέρι» στους παίκτες του έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης, μετά την ήττα απ’ τον Ηρακλή Ψαχνών!

Η κυανόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, κατηγορώντας τους παίκτες για ανεπάρκεια προκειμένου να προσφέρουν και να «υποστηρίξουν» τη φανέλα της ομάδας (αποτέλεσμα του κακού σχεδιασμού το καλοκαίρι, όπως αναφέρεται) και ζητά συγγνώμη απ’ τον κόσμο για τις τελευταίες εμφανίσεις.

Δεσμεύεται, δε, πως θα υπάρξουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις τον προσεχή Ιανουάριο, ούτως ώστε η ελαφρά ταξιαρχία να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ζητά συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και κυρίως όσους την ακολούθησαν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιγιάλειο και τον Ηρακλή Ψαχνών. Τους ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για τις απαράδεκτες εμφανίσεις, οι οποίες οφείλονται στον εξαιρετικά κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι ήρθαν στην Ριζούπολη ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων κάποιοι που δεν μπορούν να προσφέρουν σε μια ομάδα του επιπέδου του Απόλλωνα Σμύρνης. Ποδοσφαιριστές που αν και αμείβονται πλουσιοπάροχα και πάντα στην ώρα τους απέδειξαν ότι δεν διαθέτουν το αγωνιστικό ανάστημα που απαιτείται για να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας.

Από αυτή τη στιγμή, πρώτο μέλημα τις διοίκησης είναι να γίνουν τα ταχύτερο δυνατό οι αλλαγές που πρέπει έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια για την υλοποίηση του στόχου που έχουμε θέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: