Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Οι όροι του Κόκε, το ρόλεξ και η λαμποργκίνι!!

Την δυνατότητα να σκεφτεί την πρόταση των «κιτρινόμαυρων» μέχρι την Δευτέρα θα έχει ο Σέρχιο Κόκε σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του, μετά την ολοκλήρωση των επαφών στην Θεσσαλόνίκη.
Του Μιχάλη Σαρόπουλου
Το τρίτο «επεισόδιο» στο «σίριαλ» της απόκτησης του Σέρχιο Κόκε από τους «κιτρινόμαυρους» διεξήχθη χθες το απόγευμα, ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό και τους Χοσέ Κοντρέρας και  Μαρκ Σιλίργκου.
Ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρινόμαυρων» τόνισε στην πλευρά του Ισπανού στράικερ, ότι θα πρέπει να απαντήσει σε διάστημα τριών ημερών, καθώς ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να τον περιμένει περισσότερο.
Διπλασιασμό απαιτήσεων ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Σέχιο Κόκε στην χθεσινή τους συνάντηση με τον Γιώργο Γαλανό, αφήνοντας άναυδο τον ισχυρό άντρα του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρινόμαυρων».
Αναλυτικότερα οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε αμοιβή 25.000 ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς, όμως το ποσό που ζήτησαν χθες οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή ήταν 45.000 ευρώ.
Παράλληλα ζήτησε πριν 7.500 ευρώ σε περίπτωση που στο πρώτο ματς που αγωνιστεί κοπούν περισσότερα από 15.000 εισιτήρια, ενώ για κάθε αγώνα που θα κόβονται πάνω από 10.000 εισιτήρια ζήτησε 2.000 ευρώ πριν.
Παράλληλα για την επόμενη χρονιά ο Ισπανός ζήτησε 100.000 ευρώ συμβόλαιο, ενώ αιτήθηκε και πριν 10.000 ευρώ, σε περίπτωση ανόδου από την Γ’ Εθνική στην Φούτμπολ Λιγκ.
Τέλος, ο Γιώργος Γαλανός ακούγοντας την πρόταση των εκπροσώπων του παίκτη αντέδρασε για να ακούσει από τον Χοσέ Κοντρέρας: « Το συμβόλαιό που σου ζητάει ο αδερφός μου είναι όσο το ρόλεξ που φοράς ή η λαμποργκίνι που οδηγάς».
Η θέληση του ποδοσφαιριστή να αυξήσει τις αποδοχές του, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία, κατέλαβε εξ απήνης τον ισχυρό άντρα των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος όμως έδειξε έμπρακτα στον ποδοσφαιριστή ότι ο Άρης θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Γαλανός προσέφερε αύξηση αποδοχών στον ποδοσφαιριστή, ύψους 40%, σε σχέση με αυτά που είχαν προσυμφωνηθεί από τις δύο πλευρές, κάνοντας οικονομική υπέρβαση, αναγνωρίζοντας την δυναμική που θα προσφέρει στους «κιτρινόμαυρους» η απόκτησή του παίκτη.
Η κίνηση των ανθρώπων του Άρη ήταν μία ξεκάθαρη απόδειξη ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εντάξουν τον Σέρχιο Κόκε στο δυναμικό τους, όμως αυτό που απομένει είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να μην μείνει στις υποσχέσεις και στις προφορικές τοποθετήσεις και να δείξει έμπρακτα ότι θέλει να αγωνιστεί στον Άρη, που βρίσκεται στην χειρότερη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: