Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Σάκοτα: «Δυνατό τεστ το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο»

Δύσκολο ματς περιμένει την ΑΕΚ με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο (6/12) και ο Ντράγκαν Σάκοτα ευελπιστεί πως η «Ένωση» θα μπορέσει να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Σάκοτα: «Δυνατό τεστ το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο»
Ως ευκαιρία για να βγάλει συμπεράσματα βλέπει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο (6/12) με αντίπαλο τον Άρη.

«Είναι μία νέα ευκαιρία για μας να δούμε πως λειτουργούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Παίζουμε σε μία καλή και δυνατή έδρα. Είναι ένα δυνατό τεστ για μας για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Να περιορίσουν τον Βεζένκοφ και τον Πάσαλιτς, ώστε να μπορέσουν να φύγουν με το διπλό από το Αλεξάνδρειο, κάλεσε τους παίκτες του ο 62χρονος Σέρβος προπονητής: «Ο Άρης έχει μερικά ταλέντα, όπως είναι ο Βεζένκοφ, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλος παίκτης. Στον αγώνα του Κυπέλλου ο Βεζένκοφ έκανε μεγάλη ζημιά. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε. Ο Άρης έχει πολλούς καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι ο Πάσαλιτς και ο Βεζένκοφ είναι οι παίκτες-«κλειδιά» αυτής της ομάδας».

Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει το σεβασμό του στην πλούσια ιστορία του Άρη: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Άρη, από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα μέχρι και τώρα. Ο Άρης είναι μία ομάδα με Ιστορία. Όλες οι ομάδες περνούν δυσκολίες και ο Άρης δεν αποτελεί την εξαίρεση. Κάνει όμως την προσπάθειά του για να είναι σε υψηλό επίπεδο».

«Είναι σημαντικό πώς θα αντιδράσουμε μέσα στο γήπεδο σε κάποια πράγματα που ετοιμάζουμε και πώς θα λειτουργήσει η ομάδα σε μία πολύ δύσκολη έδρα η οποία φέρνει πίεση και ενέργεια στους παίκτες του Άρη», συμπλήρωσε ο κόουτς της Ένωσης.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάκο το ματς θα έχει πολλές δυσκολίες, καθώς ο Άρης έχει ορισμένους πολύ καλούς παίκτες: «Όλες οι αναμετρήσεις έχουν την σημασία τους. ΑΕΚ είμαστε. Παίζουμε με τον Άρη εκτός έδρας. Είναι μια αναμέτρηση με συμβολισμούς. Ο Άρης έχει μερικούς παίκτες, που είναι επικίνδυνοι. Δεν χωρά αμφιβολία σ' αυτό. Θεωρώ, ότι αν τους περιορίσουμε, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό προσπαθούμε κάθε φορά άλλωστε».

Τέλος ο 32χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στα δυνατά στοιχεία της ΑΕΚ: «Η καλή μας άμυνα και η ομαδικότητα νομίζω είναι στοιχεία, που κυρίως τις τελευταίες αγωνιστικές μας χαρακτηρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: