Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ντάρντεν: «Παίξαμε έξυπνα και σωστά»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Νεπτούνας ήταν ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί στα αμυντικά ριμπάουντ.

Ντάρντεν: «Παίξαμε έξυπνα και σωστά»
Κάθε άλλο παρά εύκολη θεώρησε ο Τρεμέλ Ντάρντεν τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νεπτούνας, με τον Αμερικανό φόργουορντ να δηλώνει πως οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν έξυπνα και σωστά για να φτάσουν σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

«Η Νεπτούνας ήταν σκληρή ομάδα και δεν τα παράτησε. Δεν ήταν εύκολη νίκη. Έπαιξε καλά κι έβαλε ακόμα και τις δύο βολές στο τέλος. Δώσαμε προσοχή από την αρχή, παίξαμε έξυπνα και σωστά και πήραμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Τρεμέλ Ντάρντεν στην κάμερα της NΕΡΙΤ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα 15 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Νεπτούνας:

«Είναι περίεργη ομάδα. Έκαναν πολλά σουτ και δεν είχαμε σωστές τοποθετήσεις, ενώ κάναμε και πολλά κοψίματα και δεν ξέρεις που θα καταλήξει η μπάλα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Εμείς δεν ήμασταν προσεκτικοί, είναι ένα πρόβλημα που μπορούμε να το λύσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: