Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Στα 15 εκατ. ευρώ η τιμή του Λούκας Σίλβα!!

Σε δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του Λούκας Σίλβα προχώρησε ο πρόεδρος της Κρουζέιρο, Γιλβάν Ταβάρες, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα πουλήσει τον παίκτη του κάτω από 15 εκατ. ευρώ.

Στα 15 εκατ. ευρώ η τιμή του Λούκας Σίλβα
Την τιμή του Λούκας Σίλβα όρισε ο πρόεδρος της Κρουζέιρο, Γιλβάν Ταβάρες, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσει για λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ.

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής. Περιμένουμε για πρόταση. Τον έχουμε αξιολογήσει. Η Κρουζέιρο δεν θα κάτσει να διαπραγματευτεί για καμία πρόταση μικρότερη των 15 εκατ. ευρώ. Προτιμάμε να τον κρατήσουμε από το να τον πουλήσουμε με λιγότερα», είπε ο ισχυρός άνδρας της Κρουζέιρο.

Για τον 21χρονο μέσο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Ρεάλ, με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει πρόσφατα ότι είναι το όνειρό του να αγωνιστεί με τη φανέλα της «βασίλισσας». Ο Γιλβάν Ταβάρες πάντως, τόνισε πάντως ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που παρακολουθούν τον Βραζιλιάνο μέσο.

«Υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον κοιτάζουν, από την Αγγλία και την Ισπανία. Όμως μόνο η Ρεάλ έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ του», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: