Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη»

Αρκετά δύσκολη αποστολή έχουν τα Τρίκαλα στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Φλεβαράκης: «Όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη» Στην επιστροφή των τραυματιών ελπίζει ο Κώστας Φλεβαράκης ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας ματς των Τρικάλων με τον Κολοσσό Ρόδου.

«Όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι το ίδιο, όλα είναι δύσκολα αλλά το καθένα έχει την ιδιαιτερότητα του», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης και πρόσθεσε: «Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό περιμένουμε από τους γηπεδούχους να παίξουν πιο ομαδικά μετά την αποχώρηση του Τζέιμς. Έχουν βάλει έναν πολύ έμπειρο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας τους με παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Σκοτ. Είναι μία ομάδα με καλούς σουτέρ, τρέχει και έχει έφεση στα ριμπάουντ. Όσον αφορά εμάς ελπίζουμε οι τραυματίες μας να είναι εντάξει, να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».

Από την πλευρά του, ο Τζάστιν Ίνγκραμ είπε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πλέον κρίσιμα για μας γιατί χάσαμε πέντε παιχνίδια στην σειρά. Πρέπει να δούμε πως θα ξεφύγουμε από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με νίκες. Θα είναι εξαιρετικό να κερδίσουμε μέσα στην Ρόδο γιατί αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας για να έχουμε τύχη στο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: