Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Έρχονται… ενισχύσεις!

Την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενδεχομένως ενός σέντερ φορ, η οποία εξαρτάται άμεσα από τον Πέτριτς, προανήγγειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στη χθεσινή Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έρχονται… ενισχύσεις!
Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (όπως είναι το οικονομικό), είχε σε πρώτο πλάνο και το αγωνιστικό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την πορεία του «τριφυλλιού», το οποίο μετράει τέσσερις νίκες και όλοι ήθελαν να μάθουν αν θα ενισχυθεί η ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το μόνο που είπε ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν πως σίγουρα θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού, αν και το τελευταίο διάστημα ο Πέτριτς παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό, παρουσία των κ.κ. Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου και Αναστασίου, οι οποίοι θα αποφασίσουν με ποιους παίκτες θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις.

Όσον αφορά τον στόπερ, ο προπονητής της ομάδας φέρεται να επιθυμεί έναν αμυντικό που θα είναι δυνατός και γρήγορος, και αν είναι δυνατόν να είναι αριστεροπόδαρος.

Ο επιθετικός είναι σε δεύτερο πλάνο, αλλά εκείνο που ψάχνουν οι «πράσινοι» είναι έναν ποδοσφαιριστή που θα… σκοτώνει, θα τραβάει παίκτες πάνω του για να μοιράζει στη συνέχεια την μπάλα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: