Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Σημαντική η στενή σχέση ομάδας-κόσμου»

Στη σημασία της «Ημέρας Φιλάθλου» (γενική είσοδος 1 ευρώ) που καθιερώνει από φέτος ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που σήμανε προσοχή ενόψει Πανιωνίου.

Ιβάνοβιτς: «Σημαντική η στενή σχέση ομάδας-κόσμου»
Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο με την πράσινη ΚΑΕ να έχει ήδη ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ για όλο τον κόσμο, καθιερώνοντας ουσιαστικά την «Ημέρα Φιλάθλου».

Σε αυτό στάθηκε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στις δηλώσεις του για το ματς, σχολιάζοντας τη σημασία που έχει η εν λόγω πράξη απ' την πράσινη διοίκηση.

«Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας γιατί ο Πανιώνιος είναι σοβαρή ομάδα με καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα έχει σωστή αντίδραση και μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα. Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι η “Ημέρα Φιλάθλου” είναι μια πολύ σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ και της αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτή την αξιέπαινη ενέργεια. Η Ημέρα Φιλάθλου τονίζει τη στενή σχέση της ομάδας με τον κόσμο που είναι σημαντική για εμάς». είπε χαρακτηριστικά ο Μαυροβούνιος κόουτς.

Απ' την πλευρά των παικτών, ο Τζούλιαν Ράιτ υπογράμμισε: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος διαθέτει μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την πολύ ωραία πρωτοβουλία της Ημέρας Φιλάθλου. Τέτοιες ενέργειες είναι σημαντικές

Δεν υπάρχουν σχόλια: