Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Πέτγουεϊ: «Νιώθω πιο έμπειρος φέτος»

Στην καλή του μέρα απέδωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ την εξαιρετική εμφάνιση που είχε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νεπτούνας.

Πέτγουεϊ: «Νιώθω πιο έμπειρος φέτος»
Ευχαριστημένος και με το παραπάνω ήταν με την απόδοσή του ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ωστόσο όπως δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νεπτούνας, το ζητούμενο είναι να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ:

«Κρατάμε τη νίκη σήμερα, όμως μας προβλημάτισε το γεγονός πως χάσαμε αρκετά ριμπάουντ. Ήμουν συνήθως έξω από την περίμετρο, καθώς πήγαινα για μπλοκ και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα. Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα, ειδικά στην επίθεση όμως επιθυμώ να μένω πάντα πιστός στον ρόλο μου. Η ομάδα θέλει από εμένα να βγάζω μπόλικη ενέργεια, να παίζω καλή άμυνα, να πηγαίνω για μπλοκ σε κάθε φάση στην άμυνα και να ορμάω για ριμπάουντ. Αυτός ήταν και ο ρόλος μου πέρσι. Σίγουρα νιώθω πιο έμπειρος φέτος, είναι κάτι που με βοηθάει. Σήμερα έτυχε κι έβαλα αρκετά τρίποντα, καθώς με άφηναν ελεύθερο. Έτυχε και βρέθηκα σε καλή μέρα όμως σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: