Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Εν αναμονή του Κόκε!

Την απάντηση του Σέρχιο Κόκε περιμένουν τη Δευτέρα στον Άρη, την ώρα που ο Φίλιππος Δάρλας δοκιμάζεται από χθες υπό τις οδηγίες του Πάουλο Κάμπος.

Εν αναμονή του Κόκε
Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στα μεταγραφικά θέματα του Άρη, πέραν από την έλευση του Φίλιππου Δάρλα και τη δοκιμή του υπό τις οδηγίες του Πάουλο Κάμπος.

Αυτό ήταν κάτι που είχε ζητήσει από τη διοίκηση ο Βραζιλιάνος τεχνικός, με τον 31χρονο οπισθοφύλακα να θεωρεί απολύτως φυσιολογικό υπό τις υπάρχουσες συνθήκες να θέλει ο προπονητής να δει τις αντοχές του και παρέτεινε την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι τελικές συζητήσεις, με την οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δυο πλευρές να μην είναι αγεφύρωτη.

Σήμερα ο Δάρλας θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη προπόνηση και αύριο θα βρίσκεται στην κερκίδα του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αρναίας.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κόκε, οι Θεσσαλονικείς θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα την απάντηση της πλευράς του Ισπανού φορ στην πρόταση που έχουν καταθέσει. Πέραν του οικονομικού, στον Αρη είναι διστακτικοί για το μεγάλο διάστημα της αποχής του από την αγωνιστική δράση.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Γαλανός προτείνει 35.000 ευρώ για τους επόμενους πέντε μήνες, με τον Ισπανό να επιθετικό να ζητά 50.000 ευρώ, ποσό το οποίο με διάφορα μπόνους που θέλει να μπουν στο συμβόλαιο ανεβαίνει κι άλλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: