Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Για την ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό Σερρών αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είχαμε πει πριν το παιχνίδι, ότι πρέπει να έχουμε πολύ υπομονή στο παιχνίδι μας, γιατί πιστεύαμε ότι ο αντίπαλος θα μείνει πολύ πίσω για να κλείσει διαδρόμους, όπως και έγινε.  Ξεκινήσαμε νευρικά. Κυρίως στα πρώτα δέκα λεπτά, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την ηρεμία ώστε να διασπάσουμε τον αντίπαλο από τα άκρα. Είχαμε την πίεση στον αντίπαλο και φέραμε την μπάλα στην περιοχή, αλλά ο Εθνικός ήταν οργανωμένος και με μια καλή αμυντική γραμμή, πήρε αυτό που μετράει στο τέλος. Σίγουρα υπάρχει μια απογοήτευση, αλλά είναι ακόμη έκτη αγωνιστική.
Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Πρώτος εγώ, θα πω ότι δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, αλλά πρέπει να υπολογίζουμε ότι παίζει και ο αντίπαλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που χειροκρότησε την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη αγωνιστική θα πάρουμε τη νίκη. Επειδή το συζητάμε, εγώ έχω διαλέξει μια τακτική να μην μιλάω πολύ γι’ αυτό το θέμα. Έχω πει ότι είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά και αν αναφέρω συνέχεια αυτό το ζήτημα θα κάνω κακό στην ομάδα. Εκεί που είναι να ενισχυθεί η ομάδα, θα ενισχυθεί. Δεν θα γίνουν όμως πολλές κινήσεις».
Στην συνέχεια προσέθεσε: «Εγώ είμαι αυτός που πρέπει πρώτος από όλους να τους βοηθήσω να το ξεπεράσουν. Από αύριο κιόλας, ενώ ήδη τους έχω πει ότι πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Η αλήθεια είναι αυτό που έγινε στο τέλος με το χειροκρότημα μας βοηθάει πολύ», ενώ για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες Ρομάνο και Ιντζόγλου πρόσθεσε: «Δεν θα έλεγα ότι δεν είχαμε διάρκεια, αλλά δεν είχαμε καλή ισορροπία στις γραμμές, κυρίως στη μεσαία και την επιθετική. Είναι δύο σημαντικοί παίκτες. Μας έλειψαν, αλλά θα έχουμε και άλλες απώλειες. Δυστυχώς αυτή την εβδομάδα, είχαμε αναπάντεχους τραυματισμούς και πρέπει να συνηθίσουμε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Σχετικά με τους Περόνε  και Λουκίνα που χρησιμοποίησε μαζί, είπε: «Έχουμε δουλέψει αυτόν τον σχηματισμό στην προετοιμασία, αλλά σήμερα θα έλεγα ότι δεν μας βγήκε τόσο πολύ. Θέλουμε περισσότερη συνεργασία των δύο. Μέχρι κάποια στιγμή πήγαινε καλά, αλλά το γκολ δεν ήρθε και αυτό είναι το ζητούμενο. Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε τουλάχιστον τρεις παίκτες. Τον Ρομάνο σίγουρα, αλλά και τους Ιντζόγλου και Στάμου».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: