Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Μέξας: «Συγκέντρωση στην άμυνα»

Δύσκολη χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΚΑΟΔ απέναντι στον Πανελευσινιακό ο Κώστας Μέξας.

Μέξας: «Συγκέντρωση στην άμυνα»
Την πεποίθησή του πως θα είναι πολύ δύσκολος ο σαββατιάτικος (6/12) αγώνας απέναντι στον Πανελευσινιακό δήλωσε ο προπονητής του ΚΑΟΔ Κώστας Μέξας, ενώ συμπλήρωσε πως: «η καλή άμυνα θα δώσει τη νίκη».

«Πρόκειται για ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες. Θα έχει τον πρώτο λόγο στη νίκη η ομάδα που θα ελέγξει τον ρυθμό και θα επιβάλλει το δικό της στιλ στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην ατομική μας άμυνα, αλλά και στο αμυντικό transition για 40 λεπτά και μέσα από την αμυντική μας λειτουργία να βάλουμε τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Επίσης ο 23χρόνος σέντερ της ομάδας της Δράμας, Γιώργος Γεωργάκης, τόνισε την σημασία της συνάντησης: «Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Αυτό από μόνο του αναδεικνύει την σημασία του παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και στην άμυνα και στην επίθεση και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, που θα είναι σπουδαία για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: