Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Γκαλίτσιος: «Να μείνω όσο το δυνατό περισσότερο στο εξωτερικό»

Να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό θέλει ο Γιώργος Γκαλίτσιος όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ 94.6.

Γκαλίτσιος: «Να μείνω όσο το δυνατό περισσότερο στο εξωτερικό»
Να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό θέλει ο Γιώργος Γκαλίτσιος όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ 94.6.

Ο Έλληνας άσος, όμως επεσήμανε ότι ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνει προγραμματισμό μην αποκλείοντας την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Υπάρχει μια κρούση για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας», τόνισε ο Γκαλίτσιος για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Λόκερεν.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Γκαλίτσιου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-για τη νίκη της Λόκερεν επί της Σταντάρ και την πορεία της μέχρι τώρα στη σεζόν:
Ήταν μια σπουδαία νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Σταντάρ έχει προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα άρα και δύσκολη.
Με την πορεία που έχουν κάνει θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία. Το σύστημα του πρωταθλήματος εδώ σου δίνει δυνατότητα και για μεγάλες ανατροπές. Εδώ οι μεγάλες ομάδες χτυπιούνται από τις μικρές.
Ένα μειονέκτημα για την ομάδα μου είναι τα πολλά παιχνίδια και το γεγονός πως οι παίκτες έχουν ματς χωρίς να ξεκουράζονται.
Ο κόσμος χαίρεται να βλέπει την ομάδα γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν λίγο άτυχοι απέναντι στην Τράμπζονσπορ. Αλλά ένα παιχνίδι ευρωπαϊκή διοργάνωσης δεν είναι ποτέ διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι διαφορές του βελγικού πρωταθλήματος με το ελληνικό:
Ο ρυθμός είναι αρκετά γρήγορος. Οι ομάδες αγωνίζονται περισσότερο επιθετικά. Το βελγικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχει ανεβεί και νομίζω ότι είναι από τα πιο καλά στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε και την εθνική ομάδα της χώρας η οποία ανεβαίνει συνεχώς.
Βλέπουμε πολλά όμορφα παιχνίδια και παίκτες που το ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο

-θα προέτρεπε κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή να παίξει στο Βέλγιο:
Σαφώς θα του έλεγα να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η Ελλάδα όμως έχει παρεξηγηθεί. Σίγουρα υπάρχει κρίση αλλά αυτό δίνει δυνατότητα σε μικρούς σε ηλικία παίκτες να αγωνίζονται περισσότερο χρόνο.
Νομίζω ότι εγώ χαίρομαι περισσότερο το ποδόσφαιρο και είμαι καλύτερος άνθρωπος. Έχουν ποιότητα στον τρόπο ζωής τους. Εδώ έρχεται πολύ κοντά στη φύση. Χαίρονται τη ζωή..
Τους πρώτους μήνες μου έλειπαν κάποια πράγματα αλλά πια όχι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει. Στόχος μου είναι να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:
Το παρακολουθώ… Είναι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και θα προσελκύσει περισσότερό χρόνο.

Για τη Λάρισα:
Παρακολουθώ τι συμβαίνει στη Λάρισα και ανυπομονώ να τη δω να είναι και πάλι στην πρώτη κατηγορία.

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του:
Έχουμε κάποια κρούση από την ομάδα για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: