Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Σφαιρόπουλος: «Έτσι όπως θέλουμε»

Εμφανίσεις ανάλογες με αυτή κόντρα στη Νεπτούνας -εξαιρουμένων κάποιων μικρών σκαμπανεβασμάτων- «ονειρεύεται» για τον Ολυμπιακό που συνεχίζει να χτίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Εξήρε τον Πέτγουεϊ.

Σφαιρόπουλος: «Έτσι όπως θέλουμε»
Άρεσε η εμφάνιση του Ολυμπιακού με τη Νεπτούνας στον Γιάννη Σφαιρόπουλο! Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του σε άμυνα κι επίθεση, τονίζοντας πως βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο και επεσήμανε πως χρειάζεται βελτίωση στα μικρά κενά διαστήματα που έδειξαν οι Πειραιώτες κόντρα στους Λιθουανούς και στα χαμένα ριμπάουντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε άνετη νίκη, τη χρειαζόμασταν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στη Βιτόρια. Σε κάποια σημεία η εμφάνισή μας ήταν έτσι όπως θέλουμε. Είχαμε και σκαμπανεβάσματα, που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά γενικά είχαμε καλή αμυντική λειτουργία».

Για τους τομείς που τον άφησαν ικανοποιημένο: «Γενικά, κρατήσαμε το ματς από την άμυνα, είχαμε κάποια δίλεπτα κενά και δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο να φθάσει σε άνετους πόντους. Τρεις φορές έγινε αυτό. Τα αμυντικά ριμπάουντ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μας σήμερα (05/12), πρέπει να τα βελτιώσουμε. Γενικά, όμως, μοιράσαμε το παιχνίδι και μέσα και έξω από τη ρακέτα, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δείξαμε πως αρχίζουμε να αποκτάμε ρυθμό στην επίθεση και να πλησιάζουμε τα στάνταρ που θέλουμε».

Για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Μια και με ρωτήσατε, όμως, ο Πέτγουεϊ είναι αθλητής που από τότε που ήρθα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύει στις προπονήσεις, τις εμφανίσεις του στους αγώνες και τη δουλειά του στην άμυνα. Είναι πολύ καλός. Δεν είναι το πρώτο ματς που παίζει καλά. Πιστεύω σε όλους τους αθλητές μας. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, έχουν και άσχημες ημέρες, αλλά το πιο σημαντικό είναι η συνολική προσπάθεια κι όλοι προσπαθούν γα το καλό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: