Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Με… Δάρλα ο Άρης!!

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Άρη έκανε ο Φίλιππος Δάρλας που θα περάσει απ’ το μικροσκόπιο του Πάουλο Κάμπος. Τι γίνεται με τους τραυματίες ενόψει Απόλλωνα Αρναίας.

Με… Δάρλα ο Άρης
Ξεκίνησε δουλειά ο Φίλιππος Δάρλας, αν κι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει οριστικά με τον Άρη. Για τις προσεχείς ημέρες, ο 31χρονος μπακ θα προπονείται με τους κίτρινους, προκειμένου να αποδείξει πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση (έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς ένα χρόνο περίπου) και να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Σήμερα λοιπόν βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των Θεσσαλονικέων, περνώντας ουσιαστικά απ’ το μικροσκόπιο του Πάουλο Κάμπος.

Στην επαφή που είχαν οι δύο πλευρές για να τα βρουν και στο οικονομικό, υπήρξε μια μικρή διαφορά σε πρώτη φάση, ωστόσο δεν θεωρείται πως θα αποτελέσει εμπόδιο για «γάμο», εφόσον είναι έτοιμος ο πολύπειρος άσος να προσφέρει από Ιανουάριο.

Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Αρναίας, όπου θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή, ο Γκίνο αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από το σημερινό πρόγραμμα, λόγω διαστρέμματος, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία.

Δύσκολα θα προλάβει ο Γιαννίτσης που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το Σάββατο, ενώ δεδομένα νοκ-άουτ είναι οι Μαζουλουξής και Σταυρόπουλος που είναι τραυματίες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: