Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Ψήνεται» ο Σαββίδης!!

Έτοιμος να ανάψει το «πράσινο φως» και ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας παρουσιάζεται ο Ιβάν Σαββίδης, ύστερα από τη νίκη στο ντέρμπι και το +5 από τον Ολυμπιακό.

«Ψήνεται» ο Σαββίδης
Όσοι τον γνωρίζουν είχαν την ευκαιρία να δουν έναν άλλο Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ήταν χθες στη Θεσσαλονίκη και στις επαφές που είχε παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος, με την αιτία να είναι η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Εκτός των άλλων επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε συνάντηση και με τους κ.κ. Αγγελίδη, Βρύζα και Αναστασιάδη. Αντικείμενο συζήτησης φυσικά ήταν η πορεία των Θεσσαλονικέων και όλοι αντιλήφθηκαν τη μεγάλη διάθεση του ομογενή επιχειρηματία για ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η γενικότερη στρατηγική του ΠΑΟΚ, αλλά και τα μεταγραφικά θέματα ήταν στην πρώτη γραμμή και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σαββίδης περιμένει τις εισηγήσεις για τις μεταγραφές και πλέον πολύ δύσκολα θα πει όχι σε οποιαδήποτε κοινή πρόταση του γίνει από διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Εν τω μεταξύ, στην Πολωνία έγραψαν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάβελ Βζόλεκ της Σαμπντόρια. Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος 30 Απριλίου 1992 (είναι 22 ετών) και τη φετινή σεζόν δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι του ιταλικού συλλόγου.

inner

Είναι διεθνής 7 φορές, ενώ το ντεμπούτο του το έκανε στις 12 Οκτωβρίου 2012. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στην Πολόνια Βαρσοβίας, στην οποία η Σαμπντόρια έδωσε πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: