Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Νο1» στόχος ο Άλβες, φήμες για Λάζαρο!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του Ολυμπιακού τον Γενάρη, με τον Μπρούνο Άλβες να είναι σε πρώτο πλάνο. Φήμες για Χριστοδουλόπουλο, την ώρα που οι Πειραιώτες κοιτούν μόνο το πρωτάθλημα.

«Νο1» στόχος ο Άλβες, φήμες για Λάζαρο
Στους δύο αγώνες με τον Πανιώνιο και την Καλλονή έχει επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός, ύστερα από την κλήρωση του Europa League που τον έφερε αντιμέτωπο με την Ντνίπρο.

Μέχρι τους αγώνες που θα γίνουν τον Φεβρουάριο υπάρχει αρκετός καιρός και οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει την προεργασία για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως γράφει η SportDay, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με υποψήφιους στόχους. Ο Μίτσελ έχει κάνει τις εισηγήσεις του και ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει, με την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού να είναι σε πρώτο πλάνο.

Βασικός υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Μπρούνο Άλβες. Όσον αφορά τον ακραίο φορ, στη σχετική λίστα είναι ο Λεόν και Αμραμπατ, αλλά δεν είναι και οι μοναδικοί.

Επίσης, υπάρχει φημολογία για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος δύσκολα θα φύγει από την Ιταλία, αλλά είναι μία περίπτωση που μπορεί να προχωρήσει το καλοκαίρι.

«Φρεσκάρει» την ομάδα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο και ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον στο αρχικό σχήμα.

Μάλιστα, είναι πιθανό να ξεκινήσουν ως βασικοί ο Αφελάι και ο Φορτούνης, ενώ υπάρχει το δίλημμα για την επίθεση ανάμεσα στον Μήτρογλου και τον Μπενίτες. Από την πλευρά του, ο Μανιάτης αναμένεται να επιστρέψει στη μεσαία γραμμή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: