Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Με κλειστά μάτια τον Χουάνμα»

Τις καλύτερες συστάσεις έχει ο Χουάνμα, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

«Με κλειστά μάτια τον Χουάνμα»
Πολύ καλή άποψη έχουν σχηματίσει στον Παναθηναϊκό για τον Χουάν Μανουέλ Μαρέρο Μονθόν, ή Χουάνμα όπως είναι εν συντομία του στόπερ της Νουμάνθια.

Ο 32χρονος αμυντικός είναι πολύ καλός φίλος με τον Νάνο, με τον οποίο έχουν τον ίδιο μάνατζερ και εκείνος έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτησή του τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Πάρτε τον με κλειστά μάτια. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, επαγγελματίας και θα ταιριάξει στο στυλ του Παναθηναϊκού», είναι η άποψη του Ισπανού μπακ για τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό.

Τον παίκτη αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά και ο Λεωνίδας Βόκολος, αφού δεν προτίθενται οι «πράσινοι» να αγοράσουν παίκτη από μόνο συστάσεις και DVD.

Για τον Χουάνμα κατέθεσε την άποψή του στη SportDay ο Ο Γιόν Αντερ Ουριάρτε, ρεπόρτερ της Νουμάνθια στην «Diario de Soria»: «Είναι βασικός στη Νουμάνθια. Προωθείται αρκετά και σκοράρει με ευκολία, αν και αμυντικός. Εχει καλή κοντινή πάσα και σωστές τοποθετήσεις. Κλασικό στυλ για τη Σεγούντα στην Ισπανία. Μπορεί να σταθεί και σε υψηλότερο επίπεδο. Σε σχέση με τον Νάνο που παίζει στον Παναθηναϊκό μπορώ να πω ότι είναι ίδιου επιπέδου. Είναι καλός παίκτης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: