Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μιρίν και οι άλλες λύσεις!!

Ο νεαρός Μιρίν παραμένει στα υπ' όψιν για τον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνας για τον Γενάρη. Εκτός από τον Ιβηρική και την Γαλλία συνεχίζεται το... σκανάρισμα σε Σουηδία.
Ο 23χρονος δεξιοπόδαρος στόπερ που ανήκει στην Μονακό είναι ένας παίκτης που έχει αρκετούς... θαυμαστές στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο ύψους 1.87 άσος που έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, διαθέτει ταλέντο και ικανότητες όμως η... ένσταση έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν έχει τόσο μεγάλη εμπειρία. Ωστόσο ο Ισιμάτ Μιρίν είναι μία λύση που συνεχίζει να είναι στο ερυθρόλευκο μικροσκόπιο για το κέντρο της άμυνας. Σε μία θέση όπου υπάρχει ακόμα ως επιλογή η λύση του Άλβες.
Από εκεί και έπειτα ξέχωρα από την Ιβηρική και την Γαλλία η αγορά της Σουηδίας εξακολουθεί να μην περνάει απαρατήρητη για τον Ολυμπιακό. Εκτός από τους Ελάντερ, Ρικαρντίνιο και Ρόζενμπεργκ υπάρχουν και επιλογές όπως του μεσοεπιθετικού της Μάλμε, Έμιλ Φόρσμπεργκ ή του κεντρικού αμυντικού της ΑΙΚ, Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς (σ.σ. ενός παίκτη που είναι κάτοχος σουηδικού διαβατηρίου). Στον πειραϊκό σύλλογο αυτήν την περίοδο γίνονται και... ζυμώσεις και συζητήσεις για τα μεταγραφικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει κυρίως το πόσοι και ποιοί τελικώς θα φύγουν τον Γενάρη (εκτός από τον Αμπιντάλ).
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: